Ajax isi vinde DIAMANTUL! Mai are un an de contract, dar a spus 'pas' in cazul prelungirii! Cel mai bine vazut mijlocas ajunge la o echipa ISTORICA:

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2013, 09:04

	Ajax isi vinde DIAMANTUL! Mai are un an de contract, dar a spus 'pas' in cazul prelungirii! Cel mai bine vazut mijlocas ajunge la o echipa ISTORICA:

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Liverpool vrea sa isi intinereasca echipa, dupa un sezon in care mai mult ca sigur va ratat un nou titlu in Premier League. Nu ca ar fi fost in carti la un moment dar, insa e trist pentru o echipa cu fanii celor de pa Anfield, cat si cu traditia acestui club, sa nu mai castige un titul de peste 20 de ani.

Asa ca sefii il vor cu orice pret pe danezul Christian Eriksen, scrie presa din Anglia. La doar 21 de ani este unul dintre cel mai bine cotati jucatori din Europa, si aici nu vorbim doar de valoarea in bani.

Tanarul jucator danez este omul in jurul caruia se construieste echipa nationala a Danemarcei. Mai departe, tot el este titular meci de meci la Ajax, iar in Olanda este unul dintre cei mai buni si promitatori jucatori.

Daca e sa vorbim si de bani, Eriksen este evaluat la 16 milioane de euro. Liverpool il monitorizeaza de peste doi ani, iar in vara ar putea semna, scriu englezii, mai ales ca se afla in ultimele 12 luni de contract.

Intre timp, pentru perla lui Ajax, vor sa mai liciteze si cei de la Tottenham, care spera ca la vara vor face rost de o suma uriasa de bani, dupa vanzarea lui Bale, suma perfecta pentru a transfera mai multi tineri jucatori, inclusiv Eriksen.

Mai trebuie spus si ca danezul a primit oferta de prelungire a contractului, mai ales ca Ajax stie ca poate incasa mai mult in schimbul sau, daca are un contract ferm. Numai ca jucatorul a refuzat sa semneze si asteapta ofertele din vara.

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies