"Accepti micsorarea contractului sau PLECI" Nu a zis-o Becali. Conducerea lui Manchester United i-a spus asta unui jucator important:

Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 August 2012, 10:32
Data actualizarii: Vineri 24 August 2012, 10:30

Povestea cu micsoratul contractului nu este valabila doar in Romania. Un jucator de top de la Manchester United a primit o veste care ii poate afecta cariera.

Nani are sansa sa continue la Manchester United. Trebuie insa sa accepte o micsorare a contractului. The Sun scrie ca portughezul a fost scos din lot pentru meciul de sambata cu Fulham, dupa evolutia slaba pe care a avut-o in infrangerea 0-1 cu Everton.

Nani mare are doi ani de contract cu Manchester United. El castiga in prezent 90.000 de lire pe saptamana, dar nu ii sunt de ajuns. Acesta a cerut o marire pana la 130.000 de lire/saptamana, insa sefii lui United l-au anuntat ca nu are nicio sansa.

Mai multi apropiati ai lui Nani au recunoscut ca jucatorul este gata sa accepte 30.000 de lire pentru fiecare aparitie, insa asta ar putea sa-i afecteze forma. Nani nu va putea pleca de la United decat daca clubul va primi pentru el o oferta de 25.000.000 de lire.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!