Sporturi

Anuntul care ii distruge 14 ani de cariera lui Lance Armstrong: A pierdut TOATE titlurile! DECIZIA cu care a surprins intreaga lume:

Lance Armstrong a aflat o veste care il va darama psihic. Agentia Americana antidoping (Usada) i-a distrus orice speranta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 August 2012, 09:48
Data actualizarii: Vineri 24 August 2012, 09:57

Armstrong va ramane fara cele 7 titluri castigate la turul Frantei si nu va mai avea voie sa participe vreodata in acest sport. Anuntul a fost facut de directorul general al Usada, Travis Tygart. Ciclistul va ramane practic fara toate titlurile castigate de la 1 august 1998 pana in prezent, fiind acuzat de dopaj in perioada 1999-2005. "Aceasta este o zi trista pentru noi toti care iubim sportul si sportivii nostri"

Armstrong nu mai vrea sa atace aceasta decizie pe cale juridica. Un tribunal din Texas a respins deja recursul pe care l-a facut impotriva Usada.

"Vine un moment in viata fiecarui om cand trebuie sa spui: 'Gata, suficient' ('Enough is enough'). Pentru mine, acest moment este acum. Ma lupt cu acuzatiile ca am inselat si ca am beneficiat de un avanaj nedrept pentru a castiga cele sapte tururi din 1999. Astazi intorc pagina. Nu voi mai adresa aceasta problema indifierent de circumstante", a spus Armstrong.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!