Sambata 09 Septembrie 2017, 16:16

"A ruinat meciul!" Faza horror care a provocat o multime de controverse! Cum a primit rosu Mane cu Man City


	"A ruinat meciul!" Faza horror care a provocat o multime de controverse! Cum a primit rosu Mane cu Man City

Unul dintre marii rivali ai lui Liverpool a acuzat arbitrul pentru decizia luata.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

In minutul 36 al partidei de pe Etihad dintre Manchester City si Liverpool, 2 echipe neinvinse in startul sezonului, a avut loc cel mai controversat moment al meciului. O pasa lunga spre Mane, aflat in pozitie corecta, a fost respinsa cu capul de catre Ederson cu capul.

Portarul lui Man City era la 20 de metri de poarta si a fost lovit in plin de catre Mane, cel care a ridicat mult piciorul, nestiind ca Ederson a iesit din poarta. Portarul lui City a fost lovit puternic si a primit ingrijiri medicale mai bine de 8 minute inainte de a fi inlocuit de Bravo.

Arbitrul a decis imediat sa-i acorde cartonas rosu lui Sadio Mane. Decizia a fost contestata, surprinzator, de Gary Neville in analiza Sky Sports. Cunoscut ca fiind fan al lui Manchester United, echipa la care a jucat multi ani, Neville a spus ca aceasta decizie a stricat echilibrul meciului.

 

Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT