Liverpool Jurgen Klopp Premier League Anglia

A găsit "cheia succesului" la Liverpool? Jurgen Klopp are o nouă idee de a-i revitaliza pe "cormorani". Ce a transmis antrenorul

Liverpool se va duela duminică în Premier League cu Arsenal pe Emirates, de la ora 18:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 17:20
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 17:18

Liverpool a avut un start dezavantajos de sezon și a continuat să-și mențină forma slabă în campionat. "Cormoranii" se află pe locul nouă după șapte etape și urmează o partidă deosebit de importantă pentru formația lui Jurgen Klopp, cu Arsenal.

La conferința de presă premergătoare duelului din Premier League, antrenorul lui Liverpool a vorbit despre faptul că trebuie să își schimbe constant sistemul de joc și să rămână sub formă de anonimat, pentru a nu mai fi previzibil pentru celelalte echipe.

Klopp: „Trebuie să nu știe lumea cine suntem”

„Pentru noi, e important să redevenim imprevizibili din nou, deci trebuie să utilizăm diferite sisteme de joc pentru asta. Trebuie să alegem care e cel mai bun pentru noi în meciul viitor. Trebuie să nu știe lumea cine suntem.”, au fost cuvintele lui Jurgen Klopp, potrivit Mirror.

  • "Cormoranii" au câștigat doar două meciuri, au remizat în patru și au pierdut o partidă

Liverpool, în perioada de mercato recent încheiată

Potrivit Transfermarkt, lotul lui Liverpool este cotat la 925 milioane de euro.

În perioada de transferuri încheiată, "cormoranii" au realizat câteva transferuri interesante și unul de-a dreptul șocant. Darwin Nunez a fost adus de la Benfica pentru 75 milioane de euro, însă suma ar putea fi și mai mare datorită bonusurilor stipulate în contractul jucătorului.

Pe lângă uruguayan, Liverpool i-a mai transferat și pe Fabio Carvalho de la Fulham, pentru 5.9 milioane de euro, pe Calvin Ramsay de la Aberdeen FC, pentru 4.9 milioane de euro și l-a adus sub formă de împrumut pe Arthur Melo de la Juventus, pentru 4.5 milioane de euro și un singur sezon.

Modifică setările cookies