Anglia

9 din 10 oameni N-AR fi facut asta! A gasit pe teren o bancnota si a lasat INGHETAT tot stadionul cu gestul sau! Ce a facut e senzational

►3 zile de FOTBAL TOTAL in direct Sport.ro si Voyo.ro! FA Cup, sambata 14:30 Brighton – Newcastle,duminica 18:00 Mansfield - Liverpool si luni 21:45 Cheltenham – Everton! ENJOY THE GAME!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Ianuarie 2013, 17:59
Data actualizarii: Vineri 04 Ianuarie 2013, 18:03

Merita sa fie aplaudat pe toate stadioanele dupa gestul asta! James Perch e eroul saptamanii in Premier League! Nu pentru ceea ce a reusit cu mingea pe gazon, ci datorita unei intamplari care a ridicat stadionul in picioare in timpul partidei cu Everton.

In minutul 17, in timp ce se pregatea sa bata un aut, Perch a gasit langa linia de margine o bancota de 5 lire. A ridicat-o din iarba si s-a indreptat spre suporterii din primele randuri pentru a vedea cui sa i-o returneze. Cum nimeni n-a revendicat-o, i-a dat-o unui steward, apoi s-a intors la fotbal. Fanii s-au ridicat in picioare sa-l apaude, iar Perch a devenit erou pe net. Sute de mesaje il felicita pentru ca n-a procedat la fel cum ar fi facut-o majoritatea fotbalistilor. "Ne ateptam ori sa ia el banii, ori sa nu-i bage in seama. Ceea ce a facut arata ca e intr-adevar un om special", a spus o fana care a vazut momentul live pe stadion.

VEZI AICI FAZA!
 

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies