11-le istoric pe care Wenger l-a ratat in ultima clipa pe piata transfeurilor. Cum a fost la un pas sa ii ia pe Messi, Ronaldinho, Hazard, CR7 si Zlatan

11-le istoric pe care Wenger l-a ratat in ultima clipa pe piata transfeurilor. Cum a fost la un pas sa ii ia pe Messi, Ronaldinho, Hazard, CR7 si Zlatan

Afacerile de pe piata transferurilor nasc mereu povesti incredibile.

Wenger, omul care a reusit sa formeze generatii istorice pentru Arsenal prin transferuri extrem de inspirate, a fost si protagonistul unor transferuri ratate in ultima clipa.

101greatgoals a realizat primul 11 al celor mai ratari din cariera lui Wenger pe piata transferurilor.

In poarta este Joe Hard, actualul goalkeeper al lui Manchester City, pe care Wenger l-a vrut inca din clipa in care juca pentru Birmingham, sub forma de imprumut de la City.

Vincent Kompany a fost un alt jucator dorit de Wenger. Jacques Lichtenstein, agentul jucatorului a recunoscut ca a discutat cu Real, Barca si Arsenal, dar cele trei cluburi nu l-au considerat niciodata o "prima solutie".

Roberto Carlos a fost o alta varianta pentru Wenger, dar discutiile au picat. Mai mult, Wenger a refuzat-o pe Real Madrid in clipa in care echipa era formata din Roberto Carlos, Figo, Zidane si Beckham.

Potrivit sursei citate pe lista se mai afla si Varane, dar si Pogba, Ronaldinho, in 2001, Hazard, Messi, in 2002, Zlatan, in 2000, Cristiano Ronaldo, inainte a ajunge la United, si Didier Drogba.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies