Hagi a vorbit in premiera despre acuzatiile de blat si scandalul cu Massone! Cine l-a lovit in conflictul de la Piatra Neamt:

Gheorghe Hagi Angelo Massone Viitorul Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 08:45
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 08:54

Victoria 5-2 obtinuta in Ghencea in urma cu doua sezoane il urmareste si acum pe Hagi.

Viitorul lui Hagi a fost suspectat ca a avut parte de ajutor din partea Stelei in urma cu doua sezoane in lupta pentru salvarea de la retrogradare, mai ales ca Gigi Becali a vorbit atunci deschis de "omenie" fata de nasul sau.

Victoria obtinuta atunci in Ghencea il urmareste si acum pe Hagi.

"Eu nu bag mana in foc pentru altul, dar noi n-am facut nimic. Ma refer aici la acuzele de la acel 2-5 cu Steaua. Nu e problema mea ce a fost in curtea Stelei."

"Chiar tot timpul se intampla ceva cand noi castigam? Eu nu joc la pariuri, nu stiu nimic. Ne iese pentru ca noi muncim mult.", a spus Hagi la DigiSport.

Patronul-antrenor de la Viitorul a vorbit si despre scandalul cu Massone de la Piatra Neamt. Imediat dupa meci au aparut zvonuri ca Hagi ar fi fost lovit in conflictul pe care l-a avut cu conducerea Ceahlaului.

"Massone nu m-a lovit. A fost un om al dansului, care m-a lovit usor peste glezna. Am fost atins, nu lovit. Eu le iau ca atare, nu am intrat in detalii, am zis ca a fost la suparare", a mai spus Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!