Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1

Nu e Bundesliga, nu e nici Premier League! Reghe a recunoscut: "Imi doresc sa revin pe banca Stelei!"

Imediat dupa ce Laurentiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal, sotia-impresar a anuntat ca exista discutii cu mai multe cluburi din Anglia si Germania. Planurile erau insa facute pentru o revenire pe banca Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 07:55
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 08:10

Laurentiu Reghecampf nu mai da "tarcoale", ci isi negociaza deja revenirea pe banca Stelei. Fostul si, cel mai probabil, viitorul antrenor al Stelei a recunoscut faptul ca isi doreste sa antreneze echipa in drumul spre Champions League.

Reghecampf asteapta acum ca Galca sa isi duca la capat contractul cu Steaua, scadent la sfarsitul lunii mai.

"Normal ca imi doresc, mai ales ca am mai fost antrenor al echipei, dar depinde de foarte multe lucruri."

"Deocamdata, Steaua are antrenor si trebuie respectat acest lucru. Ati vazut mesajul clar al patronului, care a spus ca se bazeaza pe Galca."

"Cand mesajul conducerii este foarte clar, acest lucru trebuie respectat.", a spus Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

"Nu am emotii in privinta titlului"

Laurentiu Reghecampf spera sa preia Steaua din postura de campioana, asa cum a lasat-o vara trecuta. Calificarea in grupele Champions League e marele obiectiv al verii.

"Steaua e mult mai valoroasa, stie sa se descurce in momente dificile, pentru ca jucatorii au mai trecut prin astfel de momente. Daca ne uitam in ansamblu, Steaua are valoare mai mare si un program mai usor si sunt sigur ca va castiga tot ce e de castigat."

"Ei si-au facut singuri viata grea, au pierdut multe puncte si au avut niste momente de ratacire. Tot ei trebuie sa o scoata la capat, am incredere ca o pot face. Cred ca echipa are valoarea si capacitatea sa castige toate cele trei trofee.", a mai spus Reghecampf.

2 titluri, o supercupa si o calificare in grupele Champions League i-a adus Laurentiu Reghecampf Stelei in cei doi ani de mandat.

Modifică setările cookies