"Antrenorii din Liga I, niste carpe!" Replica violenta pentru Pancu: "Nu venea cu saptamanile la antrenament, bea toata noaptea"

Daniel Pancu spune ca o mare vina pentru faptul ca in Liga I se schimba antrenorii pe bada rulanta o au chiar cei care accepta tot felul de compromisuri pentru a-si face meserie. "Antrenorii din Liga I sunt niste carpe", a spus Pancu la o zi dupa ce Cristi Pustai a fost demis de la Rapid. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 07:41
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2015, 10:55

Cel care i-a raspuns lui Pancu a fost tocmai Ionel Ganea, omul care a fost pe banca Rapidului in prima parte a sezonului.

"Pai probabil ca el nu era treaz. Sau se afla intr-un anturaj din asta... La fel putem sa spunem si noi despre jucatori, ca tot asa sunt, nu?"

"Daca avea o problema trebuia sa o rezolve cu Pustai. Nici noi nu ne dadeam cu parerea despre el cand nu venea cu saptamanile la antrenamente si stia toata lumea ca Pancu sta si bea de noaptea pana dimineata", a spus Ganea la Dolce Sport.

Pancu: "Antrenorii din Liga I sunt niste carpe"

Liga I ar putea depasi pragul de 40 de antrenori schimbati intr-un sezon, un record absolut in fotbalul european.

Daniel Pancu spune ca o mare parte din vina o au antrenorii, care accepta orice compromis pentru a-si face meseria.

"Eu nu am fost niciodata adeptul schimbarilor de antrenor. Noi suntem deja la al patrulea antrenor. Este foarte greu sa joci in aceste conditii. Nu il cunosc pe Cristiano Bergodi, dar am auzit ca lumea vorbeste frumos despre el. Nu stiu cat va schimba, dar cu siguranta va aduce un alt entuziasm la echipa."

"Majoritatea antrenorilor din Liga I sunt niste carpe. Nu au pic de demnitate. Suntem rasul lumii cu atatea schimbari de antrenori", a spus Pancu la DolceSport.

Modifică setările cookies