Spectacol cu Hagi si Lacatus. Steaua 86 3-2 FC Prietenia intr-un amical de binefacere

AJUTOR DE LA STELE
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2008, 21:35
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2008, 21:35

Stelistii fac si spectacol. Nu este vorba de Latino Steaua, ci de Steaua 86. Hagi si Lacatus, Belo si Panduru, au castigat meciul amical cu FC Prietenia. Steaua 8-6 castiga cu 3-2, intr-un meci cu scop caritabil desfasurat la Baia Mare.

Pentru Steaua 86 au jucat: Silviu Lung, Iuliu Muresan, Ioan Tataran, Miodrag Belodedici, Anton Weisenbacher, Anton Dobos, Ilie Stan, Mihai Majearu, Marcel Raducanu, Basarab Panduru si Lucian Balan, ultimul fiind capitanul echipei Steaua 86. Antrenorul steliÅŸtilor a fost Iosif Vigu. Golurile au fost marcate pentru Steaua 86 de Basarab Panduru, Anton Dobos si Ilie Stan, iar pentru FC Prietenia au marcat Ioan Cristea, din 11 metri, si Alin Petrovan.

Partida a fost organizata de echipa de old-boys FC Prietenia din Baia Mare in beneficiul a doi copii care au nevoie de tratament in strainatate. Presedintele FC Prietenia, Octavian Cioltea, a anuntat ca banii stransi din bilete vor fi donati Daliei Bors din Sighetu Marmatiei, de cinci ani, si lui Paul Opoliciuc, un baietel de aceeasi varsta, din localitatea Nistru, ambii avand nevoie de transplant de celule stem in China ca sa se poata deplasa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!