Alte sporturi

Suspendat pentru nouă luni, campionul olimpic la înot a participat la Naționalele din Rusia. Anunțul făcut de FINA 

Suspendat de FINA în urma participării la manifestația organizată de Vladimir Putin, Evgeny Rylov va fi subiectul unei anchete.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 09:34
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 09:45

Înotătorul rus a participat la campionatele naționale, deși Federația Internațională de Natație a anunțat prin intermediul unui comunicat că Evgeny Rylov a fost suspendat de la toate competițiile pe o durată de nouă luni, începând din data de 20 aprilie 2022. 

"FINA a luat la cunoștiință faptul că Rylov a concurat la competiția internă, deși a intrat în perioada de suspendare. Detalii despre situația sportivului rus urmează să fie prezentate", se arată în comunicatul transmis de FINA. 

La începutul lunii martie, Evgeny Rylov a participat la un concert pe stadionul Luzhniki, cu ocazia "Zilei reunificării Crimeei cu Rusia".

Pe stadionul Luzhniki au fost prezenți aproximativ 200.000 de oameni, printre care și Evgeny Rylov, multiplu medaliat la înot. Sportivul a purtat echipament cu simbolul Z, iar la scurt timp sponsorul Speedo a încheiat contractul de colaborare cu acesta.

Modifică setările cookies