Alte sporturi

Steaua - Napoli, reeditarea unui duel de cosmar pentru romani, dar la POLO! Campioana Romaniei joaca prima semifinala de Eurocup dupa 26 de ani

Echipa de polo Steaua Bucuresti va intalni formatia italiana Circolo Posillipo Napoli in semifinalele Eurocup, mansa tur fiind programata la Bucuresti, pe 11 februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 13:16
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 13:22

Conform tragerii la sorti de la Belgrad, in semifinalele Eurocup se vor duela Steaua Bucuresti si Circolo Posillipo Napoli, respectiv Carpisa YamamayAcquachiara Napoli (Italia) si Mornar Brodospas Split (Croatia), noteaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Polo.

Steaua va juca mansa tur la Bucuresti, in data de 11 februarie, iar pe cea retur in deplasare, in 4 martie, castigatoarea urmand sa dispute finala competitiei.

Italienii de la Circolo Posillipo Napoli au in palmares 11 tiluri nationale si o Cupa a Italiei, dar si cucerirea Euroligii de trei ori, a Cupei Cupelor si a Supercupei LEN.

Steaua, campioana nationala de 12 ori, va juca semifinalele Eurocup dupa o pauza de 26 de ani in care nicio echipă româneasca nu a ajuns in aceasta faza intr-o cupa europeana.

Modifică setările cookies