SOC in sportul romanesc! Toti componentii lotului roman de kaiac canoe, depistati pozitiv! "E o tragedie pentru sportul romanesc"

SOC in sportul romanesc! Toti componentii lotului roman de kaiac canoe, depistati pozitiv! "E o tragedie pentru sportul romanesc"

Tot lotul Romaniei de kaiac canoe a fost depistat pozitiv cu meldonium! Vestea vine la cateva ore dupa ce si Bute a fost depistat pozitiv!

Cel mai mare scandal de dopaj din sportul romanesc a explodat! Toti componentii loturilor de kaiac canoe au fost depistati pozitiv cu meldonium, nu doar componentii celor 4 barci calificate la Jocurile de la Rio.  In plus, va ramane acasa si atleta Daniela Stanciu  care a cazut victima aceleiasi substante, anunta TVR. 

Socul a inceput odata cu cei doi  campioni mondiali, Dumitrescu si Mihalachi si continua.

Nu doar cei 8 calificati la jocurile de la Rio au luat meldonium ci toti componentii loturilor feminine si masculine de seniori. Este cel mai mare scandal de dopaj din sportul romanesc din toate timpurile, mai anunta Televiziunea Nationala.

"In afara celor doi prinsi anterior, mai sunt alti 7 sportivi calificati la Rio din lotul de kaiac canoe care au fost depistati pozitiv cu meldonium. Este o tragedie pentru sport si o veste dezarmanta. Vom demara o ancheta, pentru ca noi credem ca sunt oameni din anturajul sportivilor care le furnizeaza acest medicament.", a declarat Ion Dobrescu, secretar general al COSR. 

Citeste si:kaiac canoe
VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies