Care este SINGURA SANSA ca Lucian Bute sa scape cu fata curata dupa ce a fost prins dopat. Sansele sunt sub 5%

Care este SINGURA SANSA ca Lucian Bute sa scape cu fata curata dupa ce a fost prins dopat. Sansele sunt sub 5%

Lucian Bute a fost depistat pozitiv dupa meciul cu Badou Jack.

Lucian Bute a fost depistat pozitiv cu Osterine in urma controlului antidoping facut dupa meciul de titlu mondial cu Badou Jack. Suedezul a ramas in posesia centurii dupa ce partida a fost declarata egalitate, insa rezultatul poate fi modificat in victorie pentru Jack daca WBC va decide acest lucru.

Dupa ce a fost depistat pozitiv, Lucian va urma 3 pasi siguri ce il vor duce la o decizie din partea comisiei atletice:

1. Bute a cerut rezultatul probei "B", iar acesta va veni in scurt timp deoarece expertiza va fi facuta de acelasi laborator pe baza celei de-a doua probe de urina luata dupa meci.
2. In urma rezultatului probei "B", Bute va aparea in fata comisiei atletice din USA, sub jurisdictia careia s-a disputat meciul. Acesta isi va apara cazul impotriva comisiei, urmand a se pregati ca pentru un proces adevarat.
3. Comisia va lua o decizie in functie de probele stranse, de declaratiile lui Bute, etc.

Singura varianta ca Lucian Bute sa scape cu fata curata este ca, in urma analizei probei B, sa se demonstreze ca proba A a fost contaminata sau a fost o eroare de procedura in analiza urinei. De altfel, sansele ca proba B sa fie curata sunt de sub 5% deoarece laboratoarele din USA sunt extrem de performante si au experienta in astfel de testari, iar proba B este luata imediat dupa proba A, singura diferenta fiind ca este pusa intr-un flacon diferit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies