CUTREMUR in lumea sportului! Cel mai mare luptator de MMA din lume a fost depistat pozitiv cu COCAINA si internat la dezintoxicare

Jon Jones, considerat cel mai bun luptator de MMA din lume la ora actuala, a fost depistat pozitiv dupa un test antidoping. 

Jones a luptat week-end-ul trecut pentru titlul de campion in UFC si l-a invins pe Daniel Cormier dupa 5 reprize de 5 minute, pastrandu-si centura.

La trei zile dupa meci, Comisia Atletica din USA a dezvaluit ca Jones nu a trecut un test aleator facut in data de 4 decembrie 2014. Acesta a fost depistat pozitiv cu benzoylecgonine, un metabolit ce este depistat in urina numai in cazul consumului de cocaina. Acesta se formeaza in ficat si este folosit ca proba in testele antidrog din justitia americana. "Daca este depistat cu acest metabolit in urina, este clar ca a folosit cocaina. Acesta nu se formreaza decat in cazul formarii de cocaina, la fel cum in cazul altor droguri se formeaza alti metaboliti in ficat. Rezultatele sunt indubitabile", a declarat un expert in chimie.

Reactia UFC-ului la aflarea stirii a fost imediata. Acestia au postat pe site-ul oficial un mesaj prin care spun ca il sustin pe Jon Jones in cursa sa de a scapa de acest viciu, campionul internandu-se intr-o clinica de dezintoxicare.

Citeste si:UFCJon Jones
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies