(P) Peste 1500 de biciclisti s-au alaturat primei editii a Bicycle Music Festival. FOTO

(P) Peste 1500 de biciclisti s-au alaturat primei editii a Bicycle Music Festival. FOTO

Sambata, 20 iunie, Parcul Carol a devenit sediul central al biciclistilor din Capitala, in cadrul primei editii a Bicycle Music Festival, care a insumat peste 1500 de participanti.

Altfel de activitate, atlfel de festival, atlfel de bere!


Pentru cateva ore, pedalatorii au asigurat curentul electric pentru scena pe care au urcat trupele invitate, fara a se speria de vreme. In ciuda ploii, biciclistii nu s-au dat batuti si au ramas la pedale, cele 12 biciclete asigurate de organizatori pentru generarea curentului electric fiind tot timpul ocupate!

Daca ar fi sa calculam kilometrii parcursi de biciclisti, am putea spune ca acestia au parcurs aproximativ 1920 km. Doar ca la Bicycle Music Festival kilometrii s-au transformat in energie, biciclistii generand, ajutati si de bateriile puse la dispozitie de Rombat, energia electrica necesara pentru a asigura sunetul pentru Andrei Vitan, Temple Invisible, The Dream Diggers, TiPtiL si Mara & Mongol.

In cadrul concertului Les Elephants Bizarres, instrumentele au fost alimentate de enegie electrica produsa la pedale, iar la Vita de Vie, energia pentru proiectiile de pe ecrane a fost eco.

Ciuc Radler 0.0 a sustinut primul festival la care publicul da energia!

 


Este pentru prima oara cand un astfel de eveniment apeleaza la surse alternative de curent , iar organizatorii spera ca energia eco sa fie folosita, de acum incolo, la cat mai multe activitati de acest gen. La Bicycle Music Festival oamenii au fost, cu adevarat, energia, iar publicul a participat efectiv la realizarea evenimentului.

Bicycle Music Festival - un altfel de eveniment sustinut de Ciuc Radler 0.0 - o altfel de bere care transforma o zi activa intr-o experienta. 2000 de wati si #muzicalapedale au fost ingredientele pentru un altfel de festival, cu o altfel de bere. 0.0 risc, 100% spectacol! 


Mai multe detalii pe www.muzicalapedale.ro

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies