(P) Bicycle Music Festival | FOTO Spectacol TOTAL in Parcul Carol din Bucuresti! Asa a fost evenimentul la care PUBLICUL a oferit energia pentru 6 concerte!
Live Blog

Bicycle Music Festival

(P) Bicycle Music Festival | FOTO Spectacol TOTAL in Parcul Carol din Bucuresti! Asa a fost evenimentul la care PUBLICUL a oferit energia pentru 6 concerte!

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Iunie 2015, 20:57

Cel mai tare festival dedicat biciclistilor din Bucuresti e gata de start. Voi sunteti? 6 trupe de top vor electriza atmosfera, unde biciclistii vor da volumul la maxim cu ajutorul pedalelor.

21:18 20 Jun

Praf de stele pe umerii biciclistilor nostri si Vita de Vie la Bicycle Music Festival #muzicalapedale

19:56 20 Jun

Les Elephants Bizarres si cerul se aproprie si cade pe mine. E bine! Urmeaza Vita de Vie! #muzicalapedale

18:40 20 Jun

Biciclistii au produs energie pentru TiPtiL si Mara & Mongol. #muzicalapedale

17:02 20 Jun

The Dream Diggers au pedalat iar acum s-au urcat pe scena. Au aparut si primele biciclete custom, iar participantii pedaleaza de zor pentru #muzicalapedale. Hai!

 

15:58 20 Jun

Temple Invisible sunt pe scena si primii biciclisti fac #muzicalapedale

 

 

14:42 20 Jun

Sound check Temple Invisible!

Suntem pregatiti pentru un altfel de festival si va asteptam cu altfel de bere. Hai, indrazneste, vino sa facem #muzicalapedale

13:57 20 Jun

Pregatirile sunt aproape de final, la 15:00 incepe Bicycle Music Festival. Va asteptam sa facem impreuna #muzicalapedale

17:50 19 Jun
Vino la un atlfel de festival

Sambata aceasta, Bicycle Music Festival ii asteapta pe toti pasionatii de biciclete si muzica sa transforme o zi activa intr-o experienta unica. Ciuc Radler 0.0 da startul in Parcul Carol din Bucuresti unui festival eco-friendly la care toata lumea va participa activ. 

Sustinut de Ciuc Radler 0.0, Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrica va fi produsa dand la pedale! 

Intregul sistem de sonorizare si luminile pentru scena din Parcul Carol vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanti la festival. 

Organizatorii vor pune la dispozitia acestora conditiile tehnice necesare, iar energia electrica va fi eco, rezultand chiar din pedalat!

Daca energia va fi asigurata de Ciuc Radler 0.0, show-ul va apartine celor 6 trupe care si-au anuntat prezenta: Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, Temple Invisible, The Dream Diggers (Live-set) si TiPtiL.

2000 de wati si #muzicalapedale te asteapta pentru un altfel de festival, cu o altfel de bere.

Detalii pe www.muzicalapedale.ro

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies