(P) Alergare pe 100m/viteza, clase de fitness si concurs pentru copii si parinti la „Cea mai mare ora de sport“

(P) Alergare pe 100m/viteza, clase de fitness si concurs pentru copii si parinti la „Cea mai mare ora de sport“

Sambata, 4 iunie 2016, Bucurestiul va gazdui Cea mai mare ora de sport din Romania, eveniment aflat la a sasea editie si care face parte din programul national “Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport si sustinut de Telekom Romania.

Cea mai mare ora de sport este un festival sportiv, accesibil pentru toata lumea - de la copii, pana la bunici, de la sportivi amatori pana la mari performeri, de la simpli iubitori ai miscarii in aer liber, pana la cei care vor sa-si schimbe stilul de viata sedentar si sa descopere beneficiile pe care le aduce sportul in viata de zi cu zi.

Evenimentul va incepe la ora 9:00 si se va desfasura pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf. Festivalul are trei componente:

- Clase gratuite de fitness, timp de 12 ore, cu cei mai buni traineri din tara si de peste hotare
- Cea mai mare stafeta de alergare pe 100m, in 12 ore - eveniment organizat in premiera in Romania, avand scop 100% caritabil
- TriKids - editie speciala cu ocazia Zilei Copilului; concurs pentru copii si familii - cros, duatlon si family fun run

Suntem bucurosi ca Cea mai mare ora de sport a devenit o traditie mult asteptata de iubitorii de sport. Este un eveniment pe care Telekom Romania il sustine cu entuziasm si care ne ofera oportunitatea de a ne implica in mai multe cauze umanitare, pe langa promovarea unui stil de viata sanatos. Pe 4 iunie va asteptam pe toti, cu mic cu mare, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, sa sustineti prin acest efort una din cauzele caritabile ale evenimentului”, a spus Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Cea mai mare ora de sport – clase de fitness
A sasea editie a festivalului de fitness si sport, care va avea loc pe 4 iunie, in Bucuresti, vine cu multe noutati si experiente pentru toti iubitorii de miscare in aer liber. Programul cuprinde 12 ore pline de activitati pe scena (intre ora 9.00 si ora 21.00), intr-o zona special amenajata pe gazonul Stadionului National de Rugby, printre care enumeram: Kangoo Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Nirvana Fitness, Functional Movement, Yoga, Functional Training si multe altele. Intrarea este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile pentru fiecare clasa.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe miscareafacebine.ro/clase, platforma de informare dedicata campaniei.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/240293633015876/

Cea mai mare stafeta de 100 m alergare/persoana in 12 ore
Timp de 12 ore, participantii vor avea ocazia sa isi testeze limitele pe o distanta de 100m/viteza. Startul se va da la ora 9.00, iar ultimul alergator va incheia cursa la ora 21.00. La competitie se poate inscrie orice persoana care are cel putin 14 ani, iar cursa va fi cronometrata cu cipuri electronice, care afiseaza rezultatul in timp real. Mai mult decat atat, pentru fiecare participant care se va inscrie si va alerga 100 de metri, Fundatia Telekom Romania va dona 1 Euro/participant catre cauzele caritabile ale evenimentului - Galantom, Scoala de Valori si Magicamp.
Persoanele interesate se pot inscrie gratuit pe http://miscareafacebine.ro/stafeta100m/#inscriere.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2024830614409330/

TriKids – concurs pentru copii si parinti

Evenimentul este dedicat in special copiilor si isi propune sa-i responsabilizeze pe cei mici cu privire la adoptarea unui stil de viata sanatos, in care sportul, miscarea si alimentatia corecta reprezinta principalele valori care ii vor ajuta sa se dezvolte armonios.

Manifestatia sportiva va cuprinde trei probe:

- Crosul Copiilor – 330 metri alergare, cu start de la ora 10.00, pentru copii cu varste intre 4 si 5 ani; 660 metri (start 10.15) – 6-8 ani; 1 km (start 10.30) – 9-11 ani si 1 km (start 10.45) – 12-14 ani.
- Duatlon. Copiii cu varste intre 4 si 5 ani (ora 11.15) si intre 6 si 8 ani (ora 11.45) vor debuta cu un traseu de 0,33 km de alergare, vor continua cursa pe bicicleta – 1 km si vor finaliza competitia tot in alergare, pe o distanta de 0,33 km. Pentru categoria 9-11 ani (ora 12.20), cursa de alergare va avea o distanta de 0,66 km x 2, iar pedalatul se va realiza pe o distanta de 1,5 km, iar pentru categoria 12-14 ani (ora 13.00): 1 km alergare + 3 km bicicleta + 1 km alergare.
- Family Fun Run. Startul se va da la ora 13.45, iar parintii, alaturi de copiii lor, vor preda stafeta de la unul la altul pe un traseu de 330 m.

Inscrierile se pot face pe website-ul oficial http://trichallenge.ro/trikids/inscriere/formular/.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1603190983304409/.

Cea mai mare ora de sport este un festival de fitness si sport, parte a campaniei “Miscarea face bine” powered by Dolce Sport si pusa in scena de Smartatletic, GetFit si Telekom Romania. Parteneri organizare: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si DEDEMAN. Parteneri hidratare: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler.

Evenimentul va continua la Brasov, pe data de 9 iulie si la Constanta, pe data de 6 august.

Tot in cadrul acestui proiect, Telekom Romania si Asociatia S.U.P.R.A au continuat programul “Emotiile nu sunt de mancare” pentru 50 de copii cu probleme de greutate si parintii acestora, cu scopul de a identifica emotiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoasterea situatiilor de supra-alimentare cu substrat emotional si promovarea unor mecanisme sanatoase.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies