Are o avere de peste 89 MILIARDE dolari, dar a luat o hotarare soc! Bill Gates le lasa celor trei copii ai sai o parte "infima"
13 2018 20:58

Are o avere de peste 89 MILIARDE dolari, dar a luat o hotarare soc! Bill Gates le lasa celor trei copii ai sai o parte "infima"

Bill Gates a fost ani de-a randul cel mai bogat om al planetei. Acum, acesta a fost depasit de Jeff Bezos, dar continua sa aiba o avere colosala.

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Bill Gates, fondatorul Microsoft, are o avere estimata la peste 89 de miliarde de dolari americani. Acesta este pe locul 2 in topul celor mai bogati oameni din lume, fiind depasit recent de Jeff Bezos, proprietarul Amazon.

Bill Gates, care locuieste impreuna cu sotia si copiii sai, trei la numar, intr-o casa de circa 125 de milioane de dolari, in Medina, Washington, a decis sa le lase urmasilor doar "o mica parte".

Miliardarul a hotarat ca fiecare dintre cei trei copii ai sai, Jennifer, Rory si Phoebe, sa mosteneasca cate 10 milioane de dolari fiecare! Restul banilor vor fi donati catre fundatia sa si apoi redirectionati catre cauze umanitare. Acest lucru se va intampla dupa moartea sa.

"Vrem sa avem un echilibru. Ei au libertatea de a face ce isi doresc, dar trebuie sa aiba un simt al masurii si sa inteleaga ca trebuie sa munceasca pentru asta", a spus el intr-o conferinta.2 comentarii
  • 14 2018
    Vatasescu lenuta Are averea de peste 98 miliarde dolari...
  • 13 2018
    carutasul ion Niciun supermiliardar american nu poate lasa descendentilor averea . Totul devine o fundatie administrata de descendenti contra salarii,bonusuri etc . evident ca suma poate trece cu mult de cei 10 milioane mostenite direct...
BRAT