8 iunie 2009 20:39

S-au intors... ca la Ploiesti! Vezi cum au sarbatorit ploiestenii promovarea:

Jucatorii lui FC Ploiesti au petrecut in strada promovarea in Liga lui Mitica. Initial, au vrut sa vina pe jos de la Piatra Neamt, unde au reusit promovarea.

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 11 aprilie, 21:45 Juventus - Barcelona in UEFA Champions League! Joi, 13 aprilie, 22:00: Anderlecht - Manchester United!

Superkombat: Visul American! Vineri, 7 aprilie, ora 20:00, in direct la Sport.ro!

Ploiestenii au petrecut pe drumul de intoarcerea din Moldova, insa s-au dezlantuit acasa, la Ploiesti, unde au cantat si au dansat la bustul gol.

Jucatorii au incheiat petrecerea la stadion.

3 comentarii
 • 12 iunie 2009
  sony22 In sfarsit avem si noi o echipa in liga 1,un oras ca al nostru trebuia sa aibe mereu o echipa in liga 1,chiar o merita.insa nu mi-a placut comentariul catelusului,daca e caine sa plece la cateii lui,nu are ce cauta la Ploiesti.Sper sa faca achizitii bune si sa se investesca pentru ca altfel o sa iasa din liga 1 exact cum au intrat "foarte repede"
 • 9 iunie 2009
  cc Felicitari Ploiestiului!!!!!! In sfarsit a revenit acest oras in liga1. era chiar pacat dupa ce asa numitul Bercea a ingropat 2 echipe :(.
  Sunt ploiestean si sunt mandru ca CSM-ul reprezinta orasul in 1 liga
 • 8 iunie 2009
  bogy o sa-i sugi acadik stelei si-o sa canti "miau,miau"...=))
Productia de gaze, liberalizata de la 1 aprilie. Ce inseamna asta pentru consumatorii casnici si de ce se tem furnizorii
BRAT