Sperante pentru "noul Alibec". Astra l-a luat pe Sumudica Jr. in pregatiri: "Merita mai multa atentie"
12 2017 11:16

Sperante pentru "noul Alibec". Astra l-a luat pe Sumudica Jr. in pregatiri: "Merita mai multa atentie"

Astra l-a pierdut pe Denis Alibec, golgheterul sau in 2016, si nu i-a luat inca un inlocuitor. Giurgiuvenii spun ca discuta cateva mutari, insa mai au o varianta surpriza pentru ofensiva: Sumudica Junior.

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Dani Coman, presedintele Astrei Giurgiu, a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro despre intentiile campioanei privind perioada de transferuri din aceasta iarna. Oficialul giurgiuvean spune ca Astra discuta cateva mutari ale unor fotbalisti romani si straini.

Pentru postul de atacant, Astra il va lua in cantonament si pe Marius Sumudica Junior, de la care asteapta sa confirme.

"Poate pare ciudat, dar Sumudica Jr. este un copil foarte bun. Este un fotbalist de perspectiva, care merita mai multa atentie. Vom vedea in cantonament in ce stadiu se afla si ce randament va da. El a jucat foarte bine la echipa secunda. Spre finalul anului a avut insa o accidentare.

Acum, ramane sa vedem cum se pregateste si daca va confirma.

Il putem asemana cu tatal lui, e un atacant oportunist. Poate marca din situatii grele, poate marca si din pozitii imposibile", a spus Dani Coman.

"Discutam cu fotbalisti romani si straini, in zilele urmatoare ne vom decide pe cine luam. Nu vrem sa facem foarte multe transferuri, nici nu avem nevoie de foarte multi jucatori. Vrem calitate, nu cantitate", a mai spus presedintele Astrei.0 comentarii
BRAT