Larisa Iordache, Marius Berbecar si Corina Constantin, gimnastii anului 2013!

Gimnastica
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Decembrie 2013, 20:53
Data actualizarii: Joi 12 Decembrie 2013, 20:59

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

Federatia Romana de Gimnastica a anuntat topul celor mai buni sportivi in anul 2013, Larisa Iordache si Marius Berbecar fiind pe primul loc la gimnastica artistica, iar Corina Constantin la aerobica.

Cea mai buna gimnasta la sectiunea artistica a fost desemnata Larisa Iordache - medaliata cu bronz la sol la CM, campioana europeana la barna si vicecampioana europeana la individual compus, sarituri si sol, dar si clasata pe primul loc la Turneul Memorial "Arthur Gander", la Elite Gym Massilia, in etapa de Cupa Mondiala de la Glasgow si pe locul secund in etapa de Cupa Mondiala de la Stuttgart.

Pe locul secund la gimnastica artistica a fost desemnata Diana Bulimar, vicecampioana europeana la barna si medaliata cu bronz la sol, urmata de Sandra Izbasa (locul 3), Andreea Munteanu (4), Laura Jurca (5), Andreea Iridon (6), Silvia Zarzu (7), Alina Stanila (8), Daniela Ciurusniuc (9) si Dana Ocolisan (10).

La gimnastica artistica masculina, prima pozitie a revenit lui Marius Berbecar, urmat in ierarhie de Flavius Koczi, Andrei Muntean (locul 3), Cristian Bataga (4), Vlad Cotuna (5), Andrei Ursache (6), Andrei Groza (7), Laurentiu Nistor (8), Stefan Mutiu (9) si Robert Ciuculete (10).

La gimnastica aerobica, primul loc a revenit Corinei Constantin, pe locul secund s-a clasat Bianca Becze, urmata de Andreea Bogati (locul 3), Anca Surdu (4), Marius Petruse (5), Diana Deac (6), Mircea Zamfir (7), Cristian Iordan (8), Marius Gavriloaie (9) si Dacian Barna (10).

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!