Maxim, titular in cea de-a 5-a victorie consecutiva a lui Stuttgart. Romanul continua lupta pentru iesirea din zona periculoasa a clasamentului
13 2016 19:01

Maxim, titular in cea de-a 5-a victorie consecutiva a lui Stuttgart. Romanul continua lupta pentru iesirea din zona periculoasa a clasamentului

Urmarim si comentam impreuna meciurile din cele mai importante campionate ale Europei in LIVE BLOG

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Eliminata de Borussia Dortmund din Cupa Germaniei la jumatatea saptamanii trecute, Stuttgart isi continua parcursul bun in Bundesliga. Echipa romanului Alex Maxim a bifat cea de-a cincea victorie consecutiva in campionat, cu acesta pe teren din primul minut.

Stuttgart s-a impus cu 2-0 pe teren propriu in fata Herthei Berlin, golurile fiind marcate de Serey Die ('51) si Filip Kostic ('84).

Alexandru Maxim a bifat doar cel de-al 6-lea meci ca titular in acest sezon si a fost schimbat cu 10 minute inainte de final, dupa ce a primit si un cartonas galben.

In clasament, Stuttgart se afla acum pe locul 9, cu 26 de puncte. Hamburg, cu 23 de puncte, are insa un meci mai putin, la fel si Augsburg si Eintracht Frankfurt, care au cate 21 de puncte.

Primul loc "periculos", cel care duce la baraj, este la 6 puncte in acest moment si este ocupat de Werder Bremen.

0 comentarii
Ce spun analistii despre amenintarile lui Putin la adresa Romaniei. "Nu e ca in cazul Ucrainei, sa faca ce vrea"
BRAT