13 februarie 2016 19:01

Maxim, titular in cea de-a 5-a victorie consecutiva a lui Stuttgart. Romanul continua lupta pentru iesirea din zona periculoasa a clasamentului

Urmarim si comentam impreuna meciurile din cele mai importante campionate ale Europei in LIVE BLOG

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Eliminata de Borussia Dortmund din Cupa Germaniei la jumatatea saptamanii trecute, Stuttgart isi continua parcursul bun in Bundesliga. Echipa romanului Alex Maxim a bifat cea de-a cincea victorie consecutiva in campionat, cu acesta pe teren din primul minut.

Stuttgart s-a impus cu 2-0 pe teren propriu in fata Herthei Berlin, golurile fiind marcate de Serey Die ('51) si Filip Kostic ('84).

Alexandru Maxim a bifat doar cel de-al 6-lea meci ca titular in acest sezon si a fost schimbat cu 10 minute inainte de final, dupa ce a primit si un cartonas galben.

In clasament, Stuttgart se afla acum pe locul 9, cu 26 de puncte. Hamburg, cu 23 de puncte, are insa un meci mai putin, la fel si Augsburg si Eintracht Frankfurt, care au cate 21 de puncte.

Primul loc "periculos", cel care duce la baraj, este la 6 puncte in acest moment si este ocupat de Werder Bremen.0 comentarii
BRAT