ULTIMA ORA Inchisoare cu executare pentru Ioan Neculaie, fostul patron al Brasovului
23 noiembrie 2017 19:17

ULTIMA ORA Inchisoare cu executare pentru Ioan Neculaie, fostul patron al Brasovului

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brasov, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Brasov, decizia fiind definitiva!

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Afaceristul Ioan Neculaie, fostul finantator al clubului FC Brasov, isi va petrece urmatorii doi ani la inchisoare! Acesta a primit astazi o pedeapsa de 6 luni intr-un dosar in care infractiunea a fost cea de nerespectare a regimului armelor si munitiilor.

Neculae mai avea, insa, o condamnare la 1 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa, anunta newsbv.ro

Potrivit sursei citate, modul in care Neculaie a ajuns in aceasta situatie e incredibil. Acesta a mers la o partida de vanatoare si a facut pana cu masina in padure. De nervi, el a tras cu arma in celelalte cauciucuri si a alarmat mai multi oameni din apropiere, care au chemat Politia!

Ioan Neculaie a fost principal finantator al FC Brasov, club intrat in faliment in urma cu doua luni.

Neculaie a mai fost arestat preventiv pentru 30 de zile in 2016, pentru evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani0 comentarii
A doua zi de doliu național. 25.000 de oameni i-au adus un ultim omagiu Regelui Mihai. Familiile Regale, la București
BRAT