10 2016 09:00

Aparitie spectaculoasa! Are 20 de ani si le-a luat ochii tuturor! Cum arata astazi "FATA PUIU", fiica lui Anghel Iordanescu :)

Fata lui tata Puiu va fi cea mai infocata fana a nationalei la Euro. Si-a facut incalzirea la ultimul meci - amicalul cu Italia. Ca si tatal ei, Maria Iordanescu se roaga in timpul meciurilor.

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Maria e singura fata din cei 4 copii ai lui Iordanescu. Nu e straina de fotbal.

Reporter: Iti place pe stadion?
Maria Iordanescu: Da, binenteles! Chiar la meciul cu Italia am cantat si am facut cu fratii mei galerie!
Reporter: Ai facut si tu fotbal?
Maria Iordanescu: Da, am jucat in echipa de fete a liceului" 17.29

Maria are 20 de ani si e studenta la ASE. A venit pe lume dupa mondialul de vis din America, competitia care i-a adus lui Iordanescu titlul de antrenorul secolului in Romania. In tribuna, ea traieste meciurile la fel de intens ca tatal ei pe banca.

"Spunem o rugaciune la inceptul meciului cat si la sfarsit! Merg la Euro! Atat eu cat si mama si fratii mergem pentru ca el stie atat cat vom fi noi acolo, pe teren, il va ajuta enorm. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ajugem cat mai departe!"
 

6 comentarii
 • 12 2016
  dada Inca o viitoare zdreantza in mondenul romanesc de lichele si mois libidinosi...
 • 10 2016
  Stra+Luce+Nthory+de+Nord ai mare dreptate lulule, de cand il stiu asa se stinge saracu ! da la trustu asta pro GANGE sunt numai pacalici: Mironiuca, Smaili, MAMARUȚĂ, in general rrrromi handicapati...
 • 10 2016
  Dolph Lundgren Ce buze de SU.GATOARE PENALA de PU.LI are progenitura analfabetului !!!...
 • 10 2016
  Dolph Lundgren E la fel de ANAL.FABETA precum ta-su ? ? ?...
 • 10 2016
  victor mai bine să joace ăia pe teren că dumnezeu... nu există....
 • 10 2016
  lulu Ce cauta acest Vadim la PROTV? Are o dictie extrem de proasta, isi pierde suflul pe finalul enunturilor, astfel incat uneori de-abia il intelegi....
Orasul din Germania in care oamenii platesc taxa pentru a intra in parc si toata lumea e multumita. Cum i-a convins primarul
BRAT