21 februarie 2016 18:23

S-a trezit cu AMENDA dupa ce si-a parcat Rolls Royce-ul de 320.000 de euro aiurea! Unde lasase masina un star la Man United

Memphis Depay nu are un prim sezon deloc bun la Manchester United.

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Criticat pentru evolutiile lui dupa transferul la Manchester United de la PSV vara trecuta, Memphis Depay a atras atentia presei din Anglia dupa mai multe patanii in afara terenului.

Ultima a avut loc sambata seara - atacantul olandez a mers cu iubita lui la restaurantul chinezesc Wing's si a parcat masina, un Rolls Royce de 320.000 de euro, intr-un loc interzis.

Depay a fost surprins de catre cei de la Mirror chiar cand lua amenda lasata in geam. Totusi, exista o explicatie pentru care nu era deloc afectat ca a fost amendat - castiga 120.000 de euro in fiecare saptamana la Man United iar amenda era doar de .. 77 de euro.

 2 comentarii
  • 22 februarie 2016
    Damian LIA: 1. Nu s-a intamplat in Romania, daca te uiti mai bine a luat amenda in Marea Britanie. 2. Amenda nu iei din cauza ca ai nu stiu ce masina iei pentru ca gresesti. 3. Daca totusi iei atat de multe de ti se pare ca lumea e invidioasa pe "valuarea" masinii tale poate ar trebui sa mai treci odata pe la scoala de soferi. 4. Dar la modul in care gandesti ar fi bine sa nu mai treci deloc renunta la el si gata, in felul acesta scapi si de invidiosi....
  • 22 februarie 2016
    LIA AMENDA DIN INVIDIE , CA ARE MASINA SPECIALA ,,,,,ASTA ESTE ROMINIA .,,,,,,ORIUNDE VAD ASTA...
BRAT