Wrestling

King Booker - Regele Wrestlingului

POVESTEA REGELUI DIN WRESTLING
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2007, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 28 Februarie 2007, 16:58

Wrestlingul, ca si fotbalul, are si el regele lui. Unul adevarat, cu coroana, sceptru si care are alaturi o regina pe masura, fosta Miss America.
Ca sa le arate dusmanilor cine e seful, Regele  Booker nu intra niciodata in ring fara coroana. Americanul de 42 de ani a debutat in wrestling in 1990 si inca de la inceput a avut succes. Obisnuit cu ringul ca boxer amator, Regele Booker i-a cucerit imediat pe americani. Dar nu s-a limitat numai la wrestling ci si-a facut debut si ca actor. A inceput cu reclamele si a continuat cu roluri mici in seriale tv, dar si-a jucat si propriul rol in doua filme. In 2002 Regele Booker si-a deschis propriul magazin de muzica si pentru ca afacerile au mers bine si-a facut si o scoala de wrestling in Houston.
Cu toate astea niciunui rege nu i se recunoaste autoritatea in ring daca nu are o regina iar Booker stie bine asta astfel ca a avut 3 sotii. Cu ultima face o pereche spectaculoasa in ring, doar nu degeaba printesa Sharmell a fost aleasa Miss Black American.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies