Doua lovituri URIASE date de John Cena! Ce a anuntat celebrul Robert Downey Jr
Joi 29 Martie 2018, 14:10

Doua lovituri URIASE date de John Cena! Ce a anuntat celebrul Robert Downey Jr

Cel mai popular superstar din wrestling e gata pentru doua filme importante la Hollywood.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

John Cena continua sa fie unul dintre cei mai importanti wrestleri din WWE, insa progreseaza si la Hollywood! Cena, 40 de ani, va aparea in 2 filme importante in urmatorul an! In primul dintre acestia isi va "imprumuta" vocea pentru The Voyage of Dr Dolittle, urmatorul film cu seria facuta celebra de Eddie Murphy.

Unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, Robert Downey Junior a fost cel care a facut anuntul. Acesta a publicat afisul care dezvaluie ca John Cena isi va oferi vocea unui urs polar!

Nu este singurul rol important pe care il obtine Cena. Acesta va avea rol principal in filmul Duke Nukem. La fel ca in cazul seriei Tomb Raider, Duke Nukem este adaptarea celebrei serii de jocuri video. Momentan, acesta nu are scenariul pregatit insa Cena este alesul pentru rolul principal.0 comentarii
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT