GALERIE FOTO „Îi spuneam lui Mauro: 'Voi muri și ei nu îmi spun'” Wanda Nara, dezvăluiri despre unul dintre cele mai grele momente din viață 

Mauro Icardi Wanda Nara Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 13:13
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 13:14

Presa din Aregntina anunța în urmă cu câteva săptămâni că Wanda Nara ar fi fost diagnosticată cu leucemie. 

Soției lui Mauro Icardi i-au ieșit prost mai multe analize, iar în urma rezultatelor a devenit suspectă și de leucemie, după cum a anunțat un jurnalist din Argentina. Astfel, Wanda Nara s-a supus mai multor analize, însă nu a făcut niciun anunț oficial în acest sens până în prezent. 

Cu toate astea, agentul a vorbit despre perioada delicată pe care o parcurge, iar jurnalistul Angel De Brito a oferit noi detalii legate de situația Wandei. 

Wanda Nara, șocată de perioada dificilă 

Acesta a dezvăluit că Wanda este într-adevăr bolnavă, însă nu a precizat diagnosticul și a spus și când plănuiește inflencerul să facă un anunț în acest sens. Agentul se află în Milano, acolo unde va face tratament. 

„A fost o conversație amplă în care mi-a spus totul. Am întrebat-o pentru că mă gândeam că rămâne în Argentina, ținând cont de tot ce s-a zis în acest sens, iar Wanda mi-a confirmat. Mi-a confirmat că este bolnavă, desigur, cu nume și prenume, mi-a zis. Însă aleg să spună ea. Va povesti Wanda, pentru că am întrebat”, a explicat jurnalistul. 

Totodată, jurnalistul a punctat că Wanda vrea să vorbească despre tot în momentul în care se va mai liniști cu totul. 

„Am intrat în panică pentru că nu știam ce se întâmplă cu mine. Existau suspiciuni, însă puteau fi șase boli diferite, de aia nu îmi spuneau nimic. Eu îi spuneam lui Mauro: 'Voi muri și ei nu îmi spun'.

Mauro voia să se retragă din fotbal, sora mea s-a întors din vacanță, mama mea era la pământ, copiii plângeau din cauza a ceea ce auzeau din presă. Eu m-am făcut puternică, însă totul se destrăma”, a dezvăluit Wanda Nara conform marca.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!