GALERIE FOTO Anunț cutremurător din Argentina: Wanda Nara ar fi fost diagnosticată cu leucemie 

Wanda Nara leucemie Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 18:34
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 18:41

Wanda Nara (36 ani) s-ar confrunta cu mari probleme de sănătate după cum dezvăluie un jurnalist argentinian. 

Soția lui Mauro Icardi a fost internată la Sanatorio Los Arcos din Buenos Aires, miercurea trecută după ce a simțit dureri puternice abdominale. Familia și apropiații au păstrat tăcerea în acest caz, însă un jurnalist argentinian a oferit detalii care sunt extrem de îngrijorătoare. 

Diagnostic crunt pentru Wanda Nara 

Jorge Lenata a dezvăluit în cadrul emisiunii sale de la Radio Mitre că Wanda Nara ar fi fost diagnosticată cu leucemie. 

„Am vorbit cu trei surse distincte, două dintre ele extrem de apropiate de Wanda Nara, alta apropiată de spital și ceea ce nu spune nimeni și nu înțeleg pentru că există un lucru corporativ al jurnalismului spectaculos de a nu spune, ce nu spune nimeni e că Wanda Nara are leucemie. 

Analizele de sânge au demonstrat că avea un nivel extrem de ridicat de globule albe, asta indică o boală hematologică. Îi vor face puncție medulară pentru a pune diagnosticul clar”, a spus acesta conform Mundo Deportivo. Apropiații Wandei i-ar fi transmis și că influencerul a luat deja legătura cu un centru specializat în tratamentul pentru leucemie din Argentina. 

Sursa citată dezvăluie că Wanda Nara nu mai este internată în spital, deși așteaptă încă anumite rezultate de la analizele pe care le-a făcut.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!