WOW! Cum a ajuns sa arate! The Rock, pregatire SPARTANA pentru noul sau film: "Tin regim de 5 luni si mananc de 7 ori pe zi!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 18:15

	WOW! Cum a ajuns sa arate! The Rock, pregatire SPARTANA pentru noul sau film: "Tin regim de 5 luni si mananc de 7 ori pe zi!"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

The Rock, unul dintre cei mai "la moda" actori de la Hollywood, se pregateste intens pentru urmatorul sau rol, cel al lui Hercule, actorul american fiind in toiul unor pregatiri cu adevarat spartane, totul pentru a se mentine in forma.

Dwayne Johnson s-a pozat inainte sa mearga pe platourile de filmare, cand se afla la machiaj, uimindu-i pe fani cu fizicul sau.

"Sunt in a 5-a luna de dieta stricta si mananc de 7 ori pe zi. Ma trezesc la 4 dimineata pentru a merge la antrenament, apoi stau 12 ore pe platoul de filmare. Inainte sa merg la filmari, insa, trebuie sa stau alte 4 ore la machiaj si sa indur toate procedeele prin care imi sunt acoperite tatuajele si facute cicatricile.

Este cel mai solicitant film pe care l-am facut vreodata. Merita fiecare minut, caci va fi ceva epic. Totusi, as vrea si eu o gogoasa", a scris acesta pe o retea de socializare.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT