Walter Zenga Virale USURARE pentru Walter Zenga. Fotomodelul pentru care si-a parasit SOTIA a sarit in apararea italianului

USURARE pentru Walter Zenga. Fotomodelul pentru care si-a parasit SOTIA a sarit in apararea italianului

Antrenorul italian de 60 de ani a primit un sprijin moral din partea unei foste iubite, modelul Hoara Borselli.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 12:56
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 13:00

Walter Zenga nu e lipsit de probleme personale in aceasta perioada, italianul anuntand recent ca divorteaza de romanca Raluca dupa un mariaj de 12 ani. In acelasi timp, a reizbucnit o discutie mai veche legata de faptul ca Walter si-a neglijat copiii (Nicolo si Andrea) proveniti din casnicia anterioara, cu Roberta Termalli.

In tot acest context nefavorabil, Walter Zenga a primit si o veste buna, mai exact o declaratie de sustinere de la Hoara Borselli, actrita si fotomodelul cu care s-a iubit o lunga perioada, dupa divortul de Termalli si pana s-o cunoasca pe Raluca.

  • USURARE pentru Walter Zenga. Fotomodelul pentru care si-a parasit SOTIA a sarit in apararea italianului

"Am fost alaturi de el timp de 6 ani, a fost dragoste la prima vedere intre noi. Am un mare respect pentru el, imaginea in care e pus acum e una complet distorsionata", a declarat Hoara Borselli in cadrul unei emisiuni televizate.

"Locuiam in Statele Unite, dar luasem un apartament si la Milano pentru ca el sa-si poata vizita copiii. Abia astepta sa mearga acasa sa-i vada. Vad acum la el o furie si o suparare pe care le inteleg pana la un punct. Dar ar trebui sa transforme aceste sentimente in ceva mai constructiv", a adaugat fostul model in varsta de 44 de ani, in prezent actrita si star de televiziune.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!