Virale

Un simplu AUTOCOLANT a fost vandut cu 1 milion de euro, dar e incredibil cat costa o COPIE. Cine e VEDETA din spatele minunii

Super-starul canadian Wayne Gretzky e subiectul unei tranzactii uluitoare, cu un card care i-a apartinut in debutul carierei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Decembrie 2020, 14:35
Data actualizarii: Sambata 12 Decembrie 2020, 14:42

Acum in varsta de 59 de ani, Gretzky e considerat la unison cel mai valoros jucator de hochei pe gheata din toate timpurile, iar peste Ocean e tratat ca un adevarat zeu. Asa se face ca, recent, o renumita casa de licitatii, a scos la vanzare o piesa pretioasa din CV-ul lui Wayne, mai precis un card cu autocolant din primul sau sezon in NHL, 1978-1979, sportivul fiind legitimat atunci la echipa Edmonton Oilers.

Evident, n-au lipsit amatorii de asemenea suveniruri, insa pretul scos a depasit toate asteptarile, cineva platind pentru acea bucata de hartie suma de 1,29 milioane de dolari, adica aproximativ 1 milion de euro, una dintre cele mai scumpe tranzactionari de acest tip din istorie. Si mai impresionant e insa faptul ca, o simpla copie a acestui card original e vanduta pe site-ul Amazon cu suma de 6 dolari.

  • Un simplu AUTOCOLANT a fost vandut cu 1 milion de euro, dar e incredibil cat costa o COPIE. Cine e VEDETA din spatele minunii

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies