Tara in care 16 milioane de femei sunt casatorite cu barbati homosexuali. Drama prin care trec multe dintre ele

Tara in care 16 milioane de femei sunt casatorite cu barbati homosexuali. Drama prin care trec multe dintre ele

Au devenit subiect de studiu in universitati si centre de cercetare din intreaga lume!

Femeile din China care aleg sa-si lege destinele de barbati homosexuali sunt un mister total. Din statisticile statului chinez, peste 16 milioane de femei sunt casatorite cu barbati non-heterosexuali. Secretele din mariajele nepotrivite ascund adevarate traume atat pentru femeile, cat si pentru barbatii din cupluri. Profesorul Zhang Beichuan, de la Universitatea Qingdao, si-a dedicat ani din cariera studiului unor astfel de relatii. Beichuan spune ca majoritatea femeilor implicate in astfel de casatorii aleg sa nu faca nimic public de teama discriminarii, desi ele reprezinta in majoritatea cazurilor partea cea mai afectata din cuplu.

Omul de stiinta sustine ca 80% dintre barbatii homosexuali care aleg sa intre in relatii cu femei o fac din cauza traditiilor de familie. Beichuan spune ca femeile nu stiu despre optiunile reale ale partenerilor.

"In perioada in care au doar intalniri cu iubitele lor oficiale, barbatii se prefac ca sunt indragostiti si fac tot ce face un heterosexual alaturi de partenera sa. Dar, de indata ce se casatoresc, devin tot mai reci, pana cand ajung sa aiba o atitudine total indiferenta fata de sotii", explica cercetatorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

5 ani de la tragedia din Colectiv: ”Bătaie de joc la adresa familiilor celor 65 de victime”
BRAT

Modifică setările cookies