SUPERFOTO! E unul dintre cei mai MUSCULOSI oameni de pe planeta, dar nu-ti imaginezi cum arata acum 20 de ani! Vezi cum arata Jay Cutler cand era pusti:

Autor: Sport.ro
Marti 01 Octombrie 2013, 17:07
SUPERFOTO! E unul dintre cei mai MUSCULOSI oameni de pe planeta, dar nu-ti imaginezi cum arata acum 20 de ani! Vezi cum arata Jay Cutler cand era pusti:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

E printre cei mai musculosi oameni de pe planeta si probabil unul dintre cei mai celebri sportivi din istoria culturismului. Jay Cutler face senzatie la fiecare concurs si este, de mai bine de 10 ani, intotdeauna in top 10 concurenti ai Mr. Olympia, cel mai tare concurs din culturism.

De altfel, acesta a reusit sa castige de 4 ori celebrul concurs, iar anul acesta a terminat pe locul 6, cedandu-le primele locuri mai tinerilor Phil Heath sau Shawn Rhoden.

Jay a tinut zilele trecute sa impartaseasca cu fanii sai o fotografie mai veche, aratandu-le acestora cum arata cand abia se apucase de bodybuilding si era doar un pusti.

Mai in gluma, mai in serios, fanii i-au spus ca semana cu Justin Bieber, doar ca avea deja masa musculara extrem de dezvoltata. Dupa ce a mai crescut si a progresat cu antrenamentele, Jay a ajuns la un nivel competitionat incredibil, reusind sa-si duca masa adipoasa la ~5%.

Citeste si: Care este cel mai bun touchscreen din lume. Diferenta uriasa intre iPhone 5, iPhone 4 si toate telefoanele Android

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT