FOTO Star internațional, jefuit de o româncă din Dolj care-i făcea curățenie: „A furat bijuterii de 400.000 de lire sterline!” 

Benik Afobe bijuterii Dolj furt Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 21:03
Data actualizarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 21:10

Benik Afobe (30 ani) este un produs al academiei lui Arsenal. Numai că, atacantul nu a bifat nicio prezența în prima echipă a „tunarilor”. În schimb, și-a câștigat locul la AFC Bournemouth, Wolverhampton Wanderers sau Stoke City. 

Din ianuarie 2023, englezul cu orifini congoleze a semnat cu Hatta Club, club in Emiratele Arabe Unite. De data această, nu a mai ieșit în evidență cu golurile sale, ci cu faptul că a fost păgubit cu 400.000 de lire sterline. Benik Afobe a fost furat chiar de o româncă din Dolj, pe nume Durac Nicoleta-Vanesa, după cum a dezvăluit fotbalistul pe contul oficial de Instagram.

„Această femeie a furat bijuterii de 400.000 de lire sterline din averea familiei, în această dimineață , din casa mamei mele din Elstree, în timp ce făcea curățenie! Dacă cineva o cunoaște, anunțați-mă. 

Oribilă femeie! Poate fugi, dar nu se poate ascude”, a scris Benik Afobe pe contul oficial e Instagram. 

  • În Premier League, Benik Afobe a adunat 63 de meciuri, în care a marcat 10 goluri și a oferit 4 pase decisive. În timp ce în Liga 2 din Anglia a înscris de 57 de ori și a livrat 16 assist-uri în 217 partide.
  • Cea mai mare cotă, potrivit publicației Transfermarkt, a atins-o între iunie 2017 și septembrie 2018, când a evoluat pentru AFC Bournemouth și Stoke City, fiind cotat la 10 milioane de euro. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!