Scene incredibile in Argentina! Fosta iubita a lui Maradona, in lacrimi! Nu i-a fost permis sa-l vada pe Diego!

Scene incredibile in Argentina! Fosta iubita a lui Maradona, in lacrimi! Nu i-a fost permis sa-l vada pe Diego!

Toate detaliile despre ce se intampla in Argentina sunt AICI. Fosta partenera a lui Diego a ajuns in aceasta dimineata la Casa Rosada pentru a-si lua ramas-bun.
 

Nu de putine ori fanii lui El Pibe au acuzat-o pe fosta sa iubita, Rocio Oliva, de faptul ca e vinovata pentru starea psihica a fostului fotbalist. Ce doi s-au despartit in 2018, iar de atunci nu au mai vorbit niciodata. 

"De cand m-am despartit de el, nu am mai vorbit niciodata. Atunci era un alt Diego, unul care putea vorbi! Acum nu mai e capabil", a declarat in urma cu cateva lui Rocio Oliva. 

Imediat cum a primit vestea ca Diego a murit, Rocio s-a indreptat catre Casa Rosada, locul unde se afla trupul neinsufletit al legendei Argentinei. Ea a asteptat in masina pret de cateva minute pentru a primi autorizatia de a intra in casa guvernamentala, insa nu a primit nici un raspuns.

Rocio s-a decis sa coboare si sa mearga direct la usa Casei Rosada. Oficialii de acolo nu i-au permis sa intre si i-au transmis sa vina peste trei ore, atunci cand li se va permite accesul si altor persoane.

Maradona si Rocio Oliva au fost impreuna timp de sase ani. Cei doi s-au cunoscut in 2012, iar in februarie 2014 au decis sa se logodeasca. Rocio Oliva este o fosta jucatoare de fotbal feminin. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul prin care Poliția Română vrea să stopeze carnagiile de pe șosele. Sancțiuni dure pregătite pentru șoferi
BRAT
Modifică setările cookies