tina gonzales gardian SUA Virale

O femeie gardian a socat autoritatile! S-a iubit cu un puscarias in fata altor detinuti

Încurcate sunt căile Domnului atunci când vine vorba despre iubire. Iar o femeie care lucra la un penitenciar din SUA ca gardian a simțit pe pielea ei acest lucru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Iulie 2021, 11:11
Data actualizarii: Marti 06 Iulie 2021, 22:57

Tina Gonzales, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pe 1 mai 2020, după ce mai mulți deținuți și gardieni au acuzat-o că se iubește cu unul dintre pușcăriași. Mai mult decât atât, se pare că femeia întreținea relații sexuale cu partenerul ei chiar în fața altor persoane întemnițate.

Procesul Tinei Gonzales s-a încheiat zilele trecute, iar detaliile care au ieșit acum la iveală sunt de-a dreptul șocante: gardian la închisoarea din Fresno (California - SUA), în perioada 2016-2019, femeia își decupase special uniforma pentru a-i fi mai ușor să întrețină relații intime cu pușcăriașul. Ba chiar, la un moment dat, a făcut sex cu acesta în timp ce alți 11 deținuți se uitau la ei!

„Am văzut lucruri dezgustătoare în cei 26 de ani de serviciu, dar nu am auzit de un astfel de comportament deviant. A depus un jurământ pe care l-a trădat și a pus în pericol viața colegilor săi”, a spus Steve McComas, fostul șef al tinerei, care a numit-o pe aceasta „depravată”.

Tina Gonzales avea mare grijă de iubitul ei și chiar i-a furnizat lame de ras, sticle de alcool sau un telefon mobil și îl anunța de fiecare dată când celula lui urma să fie controlată.

În urma procesului, tânăra a primit 7 luni de închisoare cu executare, plus doi ani perioadă de supraveghere. Inițial s-a cerut pedeapsa maximă pentru ea (trei ani și opt luni de închisoare cu executare), dar pentru că și-a recunoscut faptele și nu avea antecedente penale, judecătorii au fost mai blânzi.

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!