O actrita celebra de la Bollywood, arestata dupa SINUCIDEREA iubitului! E acuzata de trafic de droguri si MAGIE NEAGRA

Bollywood Rhea Chakraborty Virale O actrita celebra de la Bollywood, arestata pentru SINUCIDEREA iubitului! E acuzata de trafic de droguri si MAGIE NEAGRA
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2020, 12:31
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2020, 16:29
Una dintre cele mai cunoscute actrite din India a ajuns in arestul politiei dupa ce iubitul sau s-a sinucis in urma cu 3 luni.

Rhea Chakraborty (28 de ani) e in aceste zile pe buzele intregii opinii publice din India, actrita de la Bollywood fiind pusa intr-o situatie extrem de delicata, aceea de a fi incatusata, cu acuzatii extrem de grave. Cazul e legat de evenimentul tragic petrecut la 14 iunie, atunci cand actorul Sushant Singh Rajput (34 de ani) a fost gasit decedat in locuinta sa din Mumbai. Cei doi formau un cuplu de la finalul anului trecut, iar ceea ce se stie cu exactitate e doar faptul ca Rhea l-a parasit pe Sushant Singh cu o saptamana inainte ca barbatul sa se sinucida.

Lucrurile nu s-au oprit insa aici, pentru ca familia decedatului s-a plans autoritatilor ca actrita ar fi contribuit din plin la acest gest extrem, prin complicitate la sinucidere. Mai exact, Rhea e acuzata ca l-ar fi facut dependent de droguri pe iubitul sau, ca i-a furat banii si ca ar fi apelat inclusiv la magie neagra pentru a-l convinge sa-si ia viata.

  • O actrita celebra de la Bollywood, arestata pentru SINUCIDEREA iubitului! E acuzata de trafic de droguri si MAGIE NEAGRA

Rhea Chakraborty a fost arestata dupa 5 ore de audieri, fara ca autoritatile indiene sa comunice oficial capetele de acuzare. de semnalat e faptul ca, pana in prezent, alte 10 persoane au fost arestate in acest caz de sinucidere, care a scos insa la iveala o posibila retea de trafic de droguri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!