Neymar Poker PSG Virale

VIDEO Neymar a făcut show după ce a pierdut 1 milion de euro la poker! 

Neymar se bucură din plin de timpul liber pe care îl are din cauza accidentării. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Martie 2023, 23:17
Data actualizarii: Miercuri 29 Martie 2023, 23:17

Publicațiile din Franța tot scriu că Nasser Al-Khelaifi (49 ani), președintele lui PSG, ar dori să-l vândă pe Neymar (31 ani) în această vară. Doar că superstarul brazilian are alte planuri și dorește să-și ducă angajamentul până la final, respectiv până în iunie 2027. 

Indisponibil până la finalul sezonului, din cauza operației la ligamente pe care a suferit-o, Neymar are la dispoziție mai mult timp liber, pe care a ales să și-l mai umple și cu unele jocuri de noroc. Recent, decarul lui PSG a oferit viralul săptămânii în online cu reacția sa atunci când și-a pierdut banii, respectiv 1 milion de euro, la o mână de poker. 

Neymar ar putea lucra cu Carlo Ancelotti la naționala Braziliei 

Brazilia a renunțat la Tite, după ce sud-americanii au fost eliminați de Croația în sferturile Campionatului Mondial din Qatar. De atunci, tot mai multe nume importante au fost vehiculate ca viitoare variante pentru banca tehnică a lui Selecao. 

Cert este că, din câte se pare, Brazilia dorește să meargă pe mâna unui selcționer european. În primă fază a circulat zvonul că Zinedine Zidane (50 ani) este favorit pentru a prelua postul, ca apoi să se ajungă tot la un antrenor care a pregătit-o pe Real Madrid, Carlo Ancelotti (62 ani). Însă, ultima declarație a lui Ederson (29 ani) dă de înțeles că antrenorul italian este foarte aproape de a-i pregăti pe Neymar&com. 

„Am vorbit cu Casemiro, Vicinicius și Militao. Este o mare posibilitate ca noul selecționer al Braziliei să fie Carlo Ancelotti. 

Vom încerca să o eliminăm pe Real Madrid ca Ancelotti să vină cât mai repede la naționala Braziliei”, a declarat Ederson, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!