GALERIE FOTO Mike Tyson îndeamnă sportivii să consume droguri: „Te ajută! Te fac mult mai bun!”

Mike Tyson Box canabis droguri Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 19:00
Data actualizarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 19:02

Mike Tyson a transmis un mesaj îndrăzneț pentru sportivii de performanță, atunci când le-a recomandat să apeleze la droguri pentru un randament mai bun. 

Mike Tyson (56 ani) și-a investit banii câștigați în ring într-o afacere care se ocupă cu producția și vânzarea de marijuana. De altfel, legendarul boxer a recunoscut că este un împătit al fumatului de „iarbă”, în trecut alocând peste 30.000 de euro în fiecare lună pentru propriul consum. 

Mike Tyson le recomandă sportivilor de performanță să consume canabis 

Mai mult, Mike Tyson îi îndeamnă pe toți sportivii prefesioniști să consume droguri. Americanul este de părere că psihedelicele, în special canabisul, ascut simțurile și îmbunătățesc performanța. 

„Psihedelicele te ajută, îți permit să accesezi tărâmul confortului, al relaxării și să te pregătești pentru cel mai înalt nivel. Este un sentiment incredibil! 

Legat de canabis, întotdeauna am crezut că te obosește, te slăbește, dar în realitate te face mult mai vigilent și mai bun în domeniul tău. Sunt în stare să vorbesc cu toți din lumea sportului despre beneficiile canabisului!”, a declarat Mike Tyson, conform Mundo Deportivo.

Mike Tyson, o legendă a loxului 

Mike Tyson încă deține recordul de cel mai tânăr boxer din istorie care cucerește centura la categoria grea, la doar 20 de ani. De asemenea, este singurul pugilist care a obținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF. 

În 1992, viața sa lua o altă întorsătură și era condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, dintre care a executat doar jumătate, fiind eliberat pentru bună purtare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!