Mel Gibson RUPE steroizii la 57 de ani! BRAVEHEART se  pregateste pentru batalia muschilor din The Expandables 3! Vezi cum arata: FOTO

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 09:07

	Mel Gibson RUPE steroizii la 57 de ani! BRAVEHEART se  pregateste pentru batalia muschilor din The Expandables 3! Vezi cum arata: FOTO

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Mel Gibson, celebrul actor nominalizat la premiile Oscar pentru rolul sau din Braveheart, pentru care a reusit de altfel sa si castige trofeul, dar si cel care a produs si regizat Patimile lui Iisus, se pregateste de un rol dinamita.

In varsta de 57 de ani, Mel Gibson se pregateste de un nou film de actiune, dupa ce a intrat in istorie cu rolurile sale din Mad Max, Arma Mortala sau Payback. Este vorba chiar despre parte a treia a seriei The Exapandables, in care va avea ocazia sa joace alaturi de super staruri ale filmelor "cu batai" - Jason Statham, Stallone, Jet Lee sau Terry Crews.

Pentru noul sau rol, insa, americanul a trebuie sa se pregateasca intens si sa ajunga intr-o conditie fizica de invidiat, ceea ce se pare ca a si reusit.

In ciuda varstei sale, Gibson a ajuns sa arata perfect, determinandu-i pe unii sa spuna chiar ca se afla in cea mai buna forma a vietii sale.

Gurile rele de la Hollywood spun ca actorului i-ar fi fost imposibil sa isi dezvolte masa musculara intr-un timp atat de scurt si mai ales la o varsta atat de inaintata, acuzandu-l ca se foloseste de metode mai putin "corecte".

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT