Virale

Megan Fox, pe vremuri cea mai sexy femeie din lume, a ramas singura. Divortul anului la Hollywood

Actorii Megan Fox (34 de ani) si Brian Austin Green (46 de ani) au anuntat ca vor pune capat unei casnicii care a durat aproape un deceniu, despartirea fiind cauzata de racirea relatiei pe fondul obligatiilor profesionale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 15:25
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 15:42

Bruneta a devenit celebra in lumea filmului in special cu rolul din franciza ”Transformers”, dar in acelasi timp a facut inconjurul lumii cu frumusetea sa. Drept dovada, in 2008, Megan a fost declarata de revista FHM cea mai sexy femeie din lume, in urma unui mega-sondaj de opinie care a strans peste 10 milioane de voturi.
 

  • Megan Fox, pe vremuri cea mai sexy femeie din lume, a ramas singura. Divortul anului la Hollywood

”O voi iubi mereu”, a fost prima reactie a lui Brian Austin Green despre ruptura cu Megan, in urma lor ramanand cei trei baieti ai cuplului, de 8, 6, respectiv 4 ani. Brian si Megan s-au casatorit in 2010, insa si-au inceput relatia mult mai devreme, pe cand ea avea 18 ani, iar el 30. Per total, a fost o poveste de dragoste lunga si tumultuoasa, marcata de mai multe despartiri si impacari.

Probabil ca unul dintre cele mai importante aspecte care au dus in cele din urma la separare a fost caracterul greu de controlat al actritei. Astfel, in ciuda frumusetii divine, Megan Fox e o persoana extrem de introvertita si antisociala, asa cum singura s-a descris, preferand de multe ori sa stea singura decat sa relationeze cu oamenii. De asemenea, interesant e faptul ca Megan este bisexuala, iar in tinerete a avut o scurta perioada in care s-a iubit cu o alta femeie.

Modifică setările cookies