Mai tare nu se poate! Nu voia sa mearga la serviciu si a inventat scuza asta. Politistii n-au stiut ce sa creada 

politisti Virale Mai tare nu se poate! Nu voia sa mearga la serviciu si a inventat scuza asta. Politistii n-au stiut ce sa creada
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 12:31

Un adolescent de 19 ani din statul american Arizona si-a inscenat propria rapire pentru a nu merge in acea zi la locul de munca.

Brandon Soules e numele tanarului care a sunat la numarul de urgenta sustinand ca a fost atacat si imobilizat pe strada. Cand au ajuns la fata locului, politistii l-au gasit pe Brandon la pamant, cu mainile legate la spate. "Ne-a spus ca a fost lovit in cap, bagat intr-o masina si abandonat pe drum", a declarat unul dintre anchetatori.

Mai mult, victima a oferit si detalii, afirmand ca infractorii ar fi urmarit de fapt banii tatalui sau. Surpriza vine insa de-abia acum, anchetatorii mergand pe firul povestii si ajungand la concluzia ca totul a fost o farsa pusa la cale chiar de Brandon.

"A recunoscut ca a fost o inventie, asta pentru ca nu voia sa se duca la munca", au precizat politistii. Ulterior, autoritatile au postat imaginea cu Brandon in spatiul virtual pentru a-i informa pe locuitori ca nu exista rapitori in comunitate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!