madelene wright fotbalista OnlyFans Virale

GALERIE FOTO Fosta fotbalistă a revenit pe OnlyFans! Câștigă o avere cu ajutorul formelor sale 

Madelene Wright s-a reprofilat după ce a fost dată afară de Charlton și s-a apucat de OnlyFans.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 12:46
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 12:46

Madelene Wright (23 ani) a fost implicată în 2019 într-un scandal care avea să-i schimbe viața. Tânăra, legitimată atunci la Charlton, avea să fie protagonista unor imagini și filmulețe care au circulat în mediul online, în timp ce consuma băuturi alcoolice la volan și inhala substanțe halucinogene la o petrecere, alături de prietenii săi. 

Madelene Wright regretă că evenimentul care i-a curmat cariera în fotbal 

Clubul din Anglia nu avea să tracă cu vederea peste escapda lui Madelene, așa că a decis să-i reziliere contractul, iar la auzul aceste decizii, tânăra a fost devastată, după cum a mărturisit chiar ea. 

„Am iubit pe toată lumea de la Charlton, antrenorii și coechipierele. Decizia lor m-a distrus. Când joci pentru o echipă de fotbal, devine familia ta, așa că a fost greu să trec mai departe. 

După ce am fost dată afară, m-am gândit dacă aș mai putea juca fotbal vreodată și daca alte echipe m-ar vrea la club. 

Când totul s-a întâmplat, mi-am dat seama câtă lume am dezamăgit. Mă simt vinonată și dezamăgită față de mine, în primul rând, că m-am arătat într-o asemenea postură”, a declarat Madelene Wright, conform The Sun. 

Madelene Wright, câștig uriaș din OnlyFans

Madelene s-a reprofilat rapid. În 2020 și-a făcut cont pe OnlyFans, unde posteză fotografii și videoclipuri în ipostaze sexy și nud, iar în doar un an a câștigat 600.000 de euro, mai mult decât orice jucătoare profesionistă din lume. Doar că, în ultimele șase săptămâni, tânăra și-a dezactivat contul de pe OnlyFans, iar urmăritorii de pe Instagram, unde a adunat o comunitate de peste 340.000 de utilizatori, au chestionat-o cu privire la acest gest. 

În cele din urmă, Madelene și-a liniștit urmăritorii și i-a anunțat pe Instagram că va posta din nou fotografii și videouri nud pe OnlyFans: „Am avut o mică pauză, dar m-am întors, baby”, a fost mesajul postat de Madelene Wright. 

Modifică setările cookies