"Fie plange mama ta, fie plange mama lui!" Cum dadea El Chapo ordin sa aiba loc o CRIMA! Dezvaluiri incredibile

"Fie plange mama ta, fie plange mama lui!" Cum dadea El Chapo ordin sa aiba loc o CRIMA! Dezvaluiri incredibile

Ziua a doua a marturiei fostului locotenent din cartelul lui El Chapo a oferit detalii halucinante.

Viata plina de lux a lui Joaquin "El Chapo" Guzman a fost descrisa in detaliu de catre fostul sau locotenent din cartelul Sinaloa. Martor al Guvernului, Miguel Angel Martinez, a dezvaluit ca El Chapo avea inclusiv o Gradina Zoologica privata cu "tigrii, lei, pantere, cerbi si un mic tren pentru a se deplasa"! Lordul drogurilor avea atat de multi bani incat si-a permis sa cumpere numeroase case pe plaja la care mergea ocazional.

El Chapo a urmat inclusiv un tratament pentru a opri imbatranirea, mergand in Elvetia pentru acest lucru, a mai dezvaluit Martinez. "L-ai auzit pe acuzat vreodata comandand o crima?" a fost intrebarea procurorilor. Raspunsul a venit imediat: "Da!" Martinez a dezvaluit ca El Chapo i-a tranmis ca "fie mama ta va plange, fie mama lor va plange!".

Dupa boom-ul afacerilor cu cocaina de la inceputul anilor 90, Martinez a inceput sa faca "tot ce imi spunea Guzman" si era recompensat cu 1 milion de dolari pe an! Daca atunci cand l-a cunoscut El Chapo nu avea niciun avion privat, in cativa ani ajunsese la 4! Lui El Chapo ii placea sa consume "bere, wiskey si cognac" si avea mereu la el un "pistol de 38 cu initialele sale gravate cu diamante".

Cei doi au mers in intreaga lume impreuna: "Brazilia, Argentina, Aruba, toata Europa, Japonia, Hong Kong, Thailanda, Peru, Cuba, Columbia, Panama... aproape peste tot. Aveam pasaport fals, buletin fals, inclusiv o viza de SUA falsa" a mai povestit Martinez.

O alta placere a lui El Chapo era "narcocorridos" - o balada scrisa special pentru o anumita persoana. Versurile erau personalizate iar Guzman platea intre 200.000 si 500.000 de dolari pentru o cerere! Aceste cheltuieli nu il afectau deloc din punct de vedere financiar - El Chapo depozita in sistemul bancar mexican intre 8 si 9 milioane de dolari... lunar!

El Chapo avea si 4-5 sotii si le intretinea pe toate, la fel fiind si pentru sotiile celor din cartel! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies