Donna Vekic a trecut peste despartirea de Wawrinka! Frumoasa jucatoare de tenis a postat poze incendiare din vacanta. FOTO

Donna Vekic a trecut peste despartirea de Wawrinka! Frumoasa jucatoare de tenis a postat poze incendiare din vacanta. FOTO

Croata Donna Vekic s-a iubit cu Stan Wawrinka timp de patru ani, pana anul acesta. 

Donna Vekic si elvetianul Stanislas Wawrinka s-au despartit anul acesta inainte de Roland Garros, dupa 4 ani de relatie. Donna avea 18 ani cand s-a cuplat cu Wawrinka, in varsta de 34 de ani acum. El a divortat in 2015 de Ilham Vuilloud, femeia care i-a daruit o fiica.

Relatia dintre Wawrinka si Vekic a atras un scandal urias chiar pe terenul de tenis, la un meci dintre Stan si Kyrgios. Controversatul jucator australian a fost auzit cand i-a strigat lui Wawrinka despre faptul ca Vekic l-ar fi inselat cu un alt jucator australian, Thanasi Kokkinakis. "Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale", a spus Kyrgios, dupa care a bolborosit ceva despre faptul ca "Wawrinka a facut sex cu o fata de 18 ani", varsta pe care o avea Donna Vekic cand s-a cuplat cu Wawrinka.

Acum Donna Vekic e libera si isi petrece vacanta de vara pe malul marii in Croatia. Ea nu pare afectata de despartirea de jucatorul elvetian si a postat mai multe imagini in costum de baie.

VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT