Decizie fara precedent! Zeci de oameni si-au schimbat numele dintr-un motiv incredibil! Ce nume si-au ales si de ce au facut 

Decizie fara precedent! Zeci de oameni si-au schimbat numele dintr-un motiv incredibil! Ce nume si-au ales si de ce au facut 

Mai multe persoane din Taiwan au luat decizia de a-si schimba numele dintr-un motiv incredibil. 

Acestia si-au schimbat oficial numele dupa ce un lant de restaurante cu sushi a creat o promotie, in care oferea o cina pentru 5 persoane celor care isi schimbau numele in cel al unui peste. 

In total, 130 de persoane si-au schimbat numele in Somon, autoritatile cerandu-le oamenilor sa nu mai aleaga acest cuvant pentru a putea manca sushi la pret redus. 

Presa locala a numit incidentul 'haosul somonului', dezvaluind ca restaurantul acorda o reducere de 50% din factura celor care faceau dovada schimbarii numelui. 

Un student care si-a schimbat recent numele a declarat ca a facut o economie de 176 de lire sterline in urma deciziei pe care a luat-o. El si-a schimbat numele in ceea ce poate fi tradus ca 'Somon exploziv cu aspect frumos'.

Alte nume ciudate pe care le-au ales iubitorii de sushi, potrivit celor de la The Mirror, pot fi traduse ca 'Nu ma pot abtine, vreau sa mananc somon gratuit, 'Printul somonului', 'Regele somonului' sau 'Orez prajit cu somon'.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies