Wanda Icardi Mauro Icardi Virale

GALERIE FOTO Clipul cu care Wanda Icardi a creat polemici printre admiratori. Cum l-a numit unul dintre băieți pe Mauro Icardi 

Mauro și Wanda Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 22:40
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 23:29

Cei doi sunt împreună din 2013, iar relația lor a fost marcată de-a lungul timpului de mai multe scandaluri, primul fiind încă de la începutul legăturii lor. 

Wanda Nara (Icardi) a fost căsătorită cu Maxi Lopez până în 2013, cel care la vremea respectiva era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria. 

Mauro și Wanda au două fete, pe Francesa (ianuarie 2015) și pe Isabella (octombrie 2016). Din căsnicia cu Maxi Lopez, argentinianca mai are trei băieți, pe Valentino, Constantino și Benedicto.

Cu ocazia aniversării Francescăi, Wanda Icardi a postat mai multe fotografii de la petrecere, inclusiv și un clip video în care se aude cum Benedicto îi spune atacantului de la PSG "tata", ceea ce a stârnit numeroase reacții în dreptul admiratorilor impresarei. 

2021, an de cumpănă pentru celebrul cuplu 

În ultimele luni ale anului trecut, Wanda și Mauro Icardi au ținut prima pagină a tabloidelor. Atacantul lui PSG a fost acuzat de soția sa că a avut o aventură cu China Suarez, actrița și modelul argentinian, și i-a fost propus divorțul. 

Însă, situația s-a calmat, Wanda și Mauro s-au împăcat, iar impresarul și partenera fotbalistului de la PSG a dezvăluit că sinceritatea jucătorului i-a readus împreună. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!